Portalul Unic a Colegiilor Agro-Industriale din Republica Moldova Logo

Elaborat cu suportul

Din activitatea zilnică

    La data de 29.11.2016, în incinta CEVVC a avut loc seminarul  organizat de ONG-ul "People in Need" cu tematica: "Marketingul vinului şi analiza organoleptică a vinului". 

   Cu participarea experţilor din Cehia, Şcoala de Vinificaţie din Valtice.

 

 

Pe data de 17.11.16,  în incinta restaurantului Still, a avut loc Balul Bobocilor de la Centul de Excelență în Viticultură și Vinificație. Spectacolul a oferit momente artistice pline de emoții, bucurie și energie. 

   

  

 

La data de 28 octombrie, în incinta CEVVC, a avut loc sărbătoarea anuală "Festivalul toamnei" 

 

 

Ziua internaţională a lucrătorului din învăţămînt

     NE FACE O DEOSEBITĂ PLĂCERE 

să aducem cele mai sincere urări de bine cu prilejul Zilei profesionale a angajaților din învățămînt, pentru toți acei, care direct sau indirect, contibuie la formarea personalităților umane.

     Indiscutabil, educația, reprezintă un adevărat tezaur și o com

ponentă indispensabilă pentru prosperarea societății. Dezvoltarea unui om nu poate fi concepută fără implicarea sufletească a pedagogului, de aceea Dumneavoastră, de rînd cu părinții, sunteți cei care sădiți în sufletele copiilor încrederea în ziua de mîine și respectul pentru valorile naționale și cele umane.

     Încercăm un sentiment de mîndrie, constatînd că în pofida greutăților timpurilor prezente, D-stră demonstrați un exemplu de muncă asiduă, onorîndu-vă cu dăruire și responsabilitate sacră datoria hărăzită de destin.

     Ne exprimăm gratitudinea și respectul pentru tot ceea ce faceți, dar mai ales pentru lumina și înțelepciunea transmisă tinerei generații. Fie ca activitatea Dumneavoastră profesională să se posteze pe făgașul ascensiunii.

  Cu considerație,

Director: CHIRICĂ Lazăr

 

 

 

     

 

 

  

 


Pagini vizualizate: 566