Portalul Unic a Colegiilor Agro-Industriale din Republica Moldova Logo

Elaborat cu suportul

Perspective

Activităţi ce urmează a fi realizate.


Promovarea specialităţilor colegiului prin organizarea vînzărilor de plăcinte cu distribuire de flyer-e în instituţiile de învăţămînt din raioanele vecine de unde avem mai puţine solicitări   (s. Recea, or. Costeşti, s. Corlăteni, r. Drochia, r. Glodeni, r. Edineţ).


Organizarea în luna aprilie a Zilei uşilor deschise cu invitarea abiturienţilor din instutuţiile de învăţămînt din raion şi din alte localităţi . Se planifică următoarele activităţi:

  • tîrgul Firmelor de Exerciţiu;
  • vernisajul profesiilor cu: master clas la linia de panificaţie, master clas în atelierul mecanic;
  • vizitarea laboratorului de parfumerie şi cosmetică;
  • vizitarea laboratorului de merceologie;
  • vizitarea laboratorului de analize fizico-chimice cu invitarea televiziunii şi a redacţiilor de ziare.  


Organizarea Zilei Francofoniei la nivel raional prin încadrarea copiilor din clasele absolvente din gimnaziile şi liceele raionale şi a  elevilor Şcolii profesionale cu scopul de a promova specialităţile din  colegiu.

 


Publicarea articolelor despre activităţile de amploare desfăşurate în Colegiu în ziarul raional “Eveniment actual” şi în ziarul naţional “Univers pedagogic”.


Teatrul-model “Doina” la data de 14 martie 2015 va participa la Festivalul Republican al teatrelor model cu genericul “Tinerii sfidează corupţia” cu spectacolul “Bacalaureat” de I. L. Caragiale.


 


Pagini vizualizate: 566