Portalul Unic a Colegiilor Agro-Industriale din Republica Moldova Logo

Elaborat cu suportul

Stagiile de practică și Instruirea practică

 

Secvențe de la desfășurarea practicii de instruire ,,Tehnologia produselor din carne” , grupa TPOA-2, profesor – Galușca Irina.

 

  

 

   

 

  

 

 

 

Secvențe de la lecția practică la disciplina
,,Tehnologia culinară II”.
Tema: ,,Prepararea crochetelor din cartofi”, gr. TAP-3 , profesor Zaharco Nelea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 octombrie 2019 Secvențe de la lucrarea practică la disciplina
,,Tehnologia produselor de pateserie și cofetărie” în grupa TAP-4 cu tema: ,,Prepararea plăcintelor din aluat nedospit,”
profesor Zaharco Nelea.

 

  

Secvențe de la lecția practică la disciplina
,,Tehnologia produselor de cofetărie și patiserie”, profesor Zaharco Nelea.

  

Secvențe de la lecția practică la disciplina
,,Tehnologia articolelor de patiserie și cofetărie”, profesor Zaharco Nelea, gr.TAP-4
Tema: ,, Prepararea prăjiturilor din aluat fraged cu gem”.

 

  

Lecție practică la disciplina Tehnologia culinară de bază II cu subiectul: ,, Preparatele dulci gelatinoase” în grupa TAP-4 , profesor Zaharco Nelea. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Secvențe de la desfășurarea lucrării practice ,, Prepararea gustărilor reci” la disciplina Tehnologia produselor culinare de bază II în grupa TAP-4, profesor Zaharco Nelea.

  

 

Oră publică la chimia generală și anorganică în grupa MA-1, profesor -Alaiba Victoria 

    Subiectul: Prepararea soluțiilor cu o anumită parte de masă necesare pentru laboratorul de chimie.

  

 


Pagini vizualizate: 566